user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT node.nid AS nid, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_fid AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_fid, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_list AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_list, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_data AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_data, node.language AS node_language, node.type AS node_type, node.vid AS node_vid, node.created AS node_created FROM drupal_node node LEFT JOIN drupal_content_type_afbeelding node_data_field_foto_album ON node.vid = node_data_field_foto_album.vid WHERE (node.type in ('afbeelding')) AND (node_data_field_foto_album.field_foto_album_nid = 209 ) ORDER BY node_created DESC LIMIT 0, 100 in /usr/local/www/apache22/data/indito/site_025/drupal/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 810.
Zowel de heenreis naar Péronnes-Lez-Antoing als de terugreis naar de diverse thuishavens was een koude en natte bedoening, maar ter plaatse viel het weer al bij al nog mee, tenminste, we konden het drooghouden!
Op zaterdag stapten velen de bus op om de steengroeve van Cimescaut te bezoeken, de moeite waard.   's Avonds was er een lekkere maaltijd en daarna, voor de liefhebbers, mogelijkheid tot dansen.
De volgende morgen werd het glas geheven op 50 jaar PYC en op de VPF, de herdenkingsplaketten werden uitgedeeld. Na de middag kwam de bus ons terug oppikken om ons naar Antoing te brengen voor een bezoek aan het kasteel of het steenmuseum, anderen kozen voor een fietstocht langs het oude kanaal. Wie nog niet moe was kon na de beenham en het groentenbuffet nog eens de beentjes strekken. 
Hieronder enkele sfeerbeelden van een weerom geslaagde toervaartréunie.