user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT node.nid AS nid, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_fid AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_fid, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_list AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_list, node_data_field_foto_album.field_afbeelding_data AS node_data_field_foto_album_field_afbeelding_data, node.language AS node_language, node.type AS node_type, node.vid AS node_vid, node.created AS node_created FROM drupal_node node LEFT JOIN drupal_content_type_afbeelding node_data_field_foto_album ON node.vid = node_data_field_foto_album.vid WHERE (node.type in ('afbeelding')) AND (node_data_field_foto_album.field_foto_album_nid = 640 ) ORDER BY node_created DESC LIMIT 0, 100 in /usr/local/www/apache22/data/indito/site_025/drupal/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 810.
Het sluiten vaarseizoen in één woord beschrijven? Wauw!
 
Op donderdagavond, welliswaar reeds in het duister, schutten we in de sluis Klein-Willebroek en meren daarna aan bij KWYC (Klein Willebroek Yacht Club). Na een verkwikkende nachtrust stellen we ons beschikbaar om een handje toe te steken bij de laatste voorbereidingen. Tegen de avond zakken de deelnemers af om van de overheerlijke mosselen te proeven.
 
De volgende morgen nemen we het veer, dat om het half uur overvaart naar Boom, in 2 groepen en trekken naar vzw De Steenschuit. Daar wordt gewerkt aan een replica van de Belgica, een historische houten driemaster, waarmee de Belgische ontdekkingsreiziger Adrien de Gerlache naar de zuidpool trok. Heel interessant, we hangen aan de lippen van onze gids.
 
Tegen de middag beginnen de magen toch te knorren, we fietsen langs de Rupel tot aan 't Steencaycken voor een stevige maaltijd. Eens deze is binnengewerkt gaat het terug richting Noeveren, naar het Ecomuseum en Archief van de Boomse Baksteen. We leren er hoe het er vroeger aan toeging in de baksteennijverheid, een verloren gegane ambacht. Moe maar tevreden keren we 'bootwaarts' en vervolgens 'tentwaarts' waar de mobiele keuken alweer klaarstaat. Het wordt een gezellige avond.
 
Op zondagmorgen (bijna) iedereen terug op post voor een fietstochtje naar de omgeving van de Zeesluis Wintam, we sluiten de uitstap af met een drankje. Later op de middag gaat het regenen, niet eens zo erg gezien het programma van het weekend tegen dan al afgewerkt is.
 
Bedankt voor het leerrijke en supergezellige weekend!